скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
36
288
вівторки :
35
280
середи :
31
248
четверги :
32
256
п'ятниці :
35
280
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1352
заробітна плата ($):
27040
0
0
0
0
0
36
36
0
1
4
4
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Labor Day : 
Children's Day : 
Buddha's Birthday : 
Memorial Day : 
Constitution Day : 
Liberation Day : 
Midautumn Festival D1 : 
Midautumn Festival D2 : 
Midautumn Festival D3 : 
Armed Forces Day : 
National Foundation Day : 
Hangeul Day : 
Christmas Day : 
..в South Korea
сьогодні, четвер, 25 квітень, 2019

робочий день : так
тиждень : 17 / 52
день року : 115 / 365
робочий день року : 78 / 246
приурочувати (UTC +09) : 01:09
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:09 (-1)

UTC
-09
Alaska
08:09 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:09 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:09 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:09 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:09 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:09 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:09 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:09 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:09 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:09 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:09 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:09 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:54 (-1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:09 (-1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:09

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:09

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:09

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:09

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
квіт.

25
01:09
UTC +09
Калькулятор
Chile
Suisse
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
China
Japan
Australia
Russia
Ukraine
India
Deutschland
Poland
Österreich
Brasil
France
United Kingdom
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel