скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
46
368
середи :
47
376
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
57 1960
заробітна плата ($):
39200
0
0
0
0
0
52
52
3
6
5
2
0
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Standard

Святкові дні в році 2001 :

New Year's Day : 
Korean New Year's Day1 : 
Korean New Year's Day2 : 
Korean New Year's Day3 : 
Independence day : 
Buddha's Birthday : 
Labor Day : 
Children's Day : 
Buddha's Birthday : 
Memorial Day : 
Constitution Day : 
Liberation Day : 
Midautumn Festival D1 : 
Midautumn Festival D2 : 
Midautumn Festival D3 : 
National Foundation Day : 
Hangeul Day : 
Christmas Day : 
..в South Korea
сьогодні, п'ятниця, 19 жовтень, 2018

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 292 / 365
робочий день року : 196 / 246
приурочувати (UTC +09) : 04:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:12 (-1)

UTC
-09
Alaska
11:12 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:12 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:12 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:12 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:12 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:12 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:12 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:12 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:12 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:12 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:12 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:12 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:57

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:12

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:12

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:12

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:12

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:12

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
жовт.

19
04:12
UTC +09
Калькулятор
Chile
Suisse
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
China
Japan
Australia
Russia
Ukraine
India
Deutschland
Poland
Österreich
Brasil
France
United Kingdom
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel