скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
49
392
середи :
49
392
четверги :
51
408
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1976
заробітна плата ($):
39520
0
0
0
0
0
52
53
4
3
3
1
2
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Standard

Святкові дні в році 2017 :

New Year's Day : 
Korean New Year's Day1 : 
Korean New Year's Day2 : 
Korean New Year's Day3 : 
Independence day : 
Labor Day : 
Buddha's Birthday : 
Children's Day : 
Memorial Day : 
Constitution Day : 
Liberation Day : 
Armed Forces Day : 
Midautumn Festival D1 : 
Midautumn Festival D2 : 
Midautumn Festival D3 : 
Hangeul Day : 
Christmas Day : 
..в South Korea
сьогодні, субота, 23 червень, 2018

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 25 / 52
день року : 174 / 365
робочий день року : 118 / 246
приурочувати (UTC +09) : 13:43
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:43 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:43 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:43 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:43 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:43 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:43

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:43

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:43

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:43

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:43

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:43

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:43

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:43

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:28

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:43

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:43

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:43

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:43

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:43

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

23
13:43
UTC +09
Калькулятор
Chile
Suisse
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
China
Japan
Australia
Russia
Ukraine
India
Deutschland
Poland
Österreich
Brasil
France
United Kingdom
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel