скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
47
376
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
52
52
1
2
1
3
5
4
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Standard

Святкові дні в році 2026 :

New Year's Day : 
Korean New Year's Day1 : 
Korean New Year's Day2 : 
Korean New Year's Day3 : 
Independence day : 
Labor Day : 
Children's Day : 
Buddha's Birthday : 
Memorial Day : 
Constitution Day : 
Liberation Day : 
Midautumn Festival D1 : 
Midautumn Festival D2 : 
Midautumn Festival D3 : 
Armed Forces Day : 
National Foundation Day : 
Hangeul Day : 
Christmas Day : 
..в South Korea
сьогодні, середа, 18 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 199 / 365
робочий день року : 135 / 246
приурочувати (UTC +09) : 10:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:01 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:01 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:01 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:01 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:01 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:01 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:01 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:01 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:01

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:01

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:01

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:01

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
черв.

18
10:01
UTC +09
Калькулятор
Chile
Suisse
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
China
Japan
Australia
Russia
Ukraine
India
Deutschland
Poland
Österreich
Brasil
France
United Kingdom
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel