скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
46
368
середи :
49
392
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1968
заробітна плата ($):
39360
0
0
0
0
0
52
52
3
6
3
2
1
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2018 :

New Year's Day : 
Korean New Year's Day1 : 
Korean New Year's Day2 : 
Korean New Year's Day3 : 
Independence day : 
Labor Day : 
Children's Day : 
Buddha's Birthday : 
Memorial Day : 
Constitution Day : 
Liberation Day : 
Midautumn Festival D1 : 
Midautumn Festival D2 : 
Midautumn Festival D3 : 
Armed Forces Day : 
National Foundation Day : 
Hangeul Day : 
Christmas Day : 
..в South Korea
сьогодні, середа, 12 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 346 / 365
робочий день року : 234 / 246
приурочувати (UTC +09) : 09:27
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:27 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:27 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:27 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:27 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:27 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:27 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:27 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:27 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:27 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:27

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:27

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:27

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:27

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:12

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:27

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:27

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:27

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:27

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:27

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
груд.

12
09:27
UTC +09
Калькулятор
Chile
Suisse
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
China
Japan
Australia
Russia
Ukraine
India
Deutschland
Poland
Österreich
Brasil
France
United Kingdom
México
Colombia
Venezuela
Italia
España
Argentina
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel